اموزش سئو

اموزش صفر تا صد سئو

اموزش سئو

اموزش صفر تا صد سئو

آشنایی با رکود اقتصادی

تعریف رکود اقتصادی
رکود چیست؟
رکود اقتصادی کاهش قابل توجهی در فعالیت های اقتصادی است که بیش از چند ماه ادامه دارد. این در تولید صنعتی، اشتغال، درآمد واقعی و تجارت عمده فروشی و خرده فروشی قابل مشاهده است. شاخص فنی رکود اقتصادی دو مرحله متوالی از رشد اقتصادی منفی است که توسط تولید ناخالص داخلی (GDP) کشور اندازه گیری می شود، اگرچه دفتر ملی تحقیقات اقتصادی (NBER) لزوما نیاز به دیدن این اتفاق نمی دهد تا به رکود اقتصادی رسیده باشد.
رکود اقتصادی از جمله خطراتی است که همواره به عنوان یک تهدید در برابر اقتصاد یک کشور قرار دارد. رکود اقتصادی در تعریف ساده به معنی کاهش تقاضا در نسبت با عرضه است. اما در تعریف گسترده‌تر، رکود اقتصادی را می‌توان سقوط فعالیت اقتصاد یک کشور در شش ماه اخیر دانست. اما سقوط چیست؟
برای دریافت آموزش بورس و دریافت مشاوره سرمایه گذاری با شماره درج شده در سایت در تماس باشید
 مقصود از سقوط در اینجا، افت در پنج شاخص زیر می‌باشد:
تولید ناخالص داخلی واقعی
درآمد
اشتغال
تولید

بازار خرده‌فروشی

علائم و عواقب رکود اقتصادی
۱- یکی از مهم‌ترین علائم وقوع رکود اقتصادی، می‌تواند در کارهای تولید عیان گردد. به این صورت که در ماه‌های پیش از وقوع رکود، تولیدکنندگان با دریافت سفارشات زیادی مواجه می‌شوند که تعداد این سفارشات از روی گزارش‌های سفارش کالاهای بادوام می‌تواند اندازه‌گیری شود. اما اگر با گذر زمان، از تعداد این سفارش‌ها کاسته شود از کارهای کارخانه‌ها نیز کاسته می‌شود و تولیدکنندگان مجبور می‌گردند که دیگر کارگری استخدام نکنند. این خود می‌تواند دیگر بخش‌های اقتصاد را نیز دچار رکود و کم‌رونقی کند.
۲- کاهش رشد اقتصادی می‌تواند به دنبال خود کاهش تقاضای مصرف‌کننده را نیز به همراه داشته باشد. در این زمان، کاهش فروش می‌تواند از گسترش کسب و کار جلوگیری کند و نتیجتاً موجب توقف استخدام کارگران شود. رکود در این شرایط نیز قابل وقوع است.

 ۳- وضعیت ناشی از رکود اقتصادی یک وضعیت ویران‌گر است. در این شرایط، بیکاری افزایش یافته و مردم بیش از پیش تحت فشار واقع می‌شوند. بدیهی است که افزایش بیکاری می‌تواند موجب کاهش شدید خرید مصرف‌کنندگان شود و این خود ورشکستگی بنگاه‌های اقتصادی را به همراه دارد.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.